home
stemmen en herstellen
tweedehands piano's
nieuwe piano's
verhuur piano's
accesoires
expertises
info en contact
Contacteer ons

Tweedehands piano's in aanbieding !!! Bel nu voor actuele stock, steeds piano's vanaf 950 eu op voorraad.
Telkens inclusief levering en stembeurt.

 Klik voor een uitvergroting
Merk
Maeari
Omschrijving:

Gestemde Maeari


Deze piano heeft recent een grondig nazicht gehad en is gestemd. De piano heeft een compakte bouw maar beschikt wel over een volledig 88-toetsenklavier. Tevens een manueel dempingslint om ook fluisterstil te kunnen studeren.


Maeari is een modern pianomerk verwant aan Samick en Hyundai. Deze gestemde piano is geschikt voor zowel beginnende als reeds gevorderde pianist en kan nog decenialang pianoplezier geven.


De piano is te koop rechtstreeks van onze klant als particulier en dus zonder btw. De vraagprijs van de verkoper is 1850 eu wat een correcte prijs is voor deze piano. Contact opnemen kan met Mevr. Markey op nummer 0474 721021, de piano is te bezichtigen regio Antwerpen.

Prijs:
1850,-


De piano's komen bekijken kan enkel na afspraak, dit zowel overdag als s'avonds of in het week-end. Mail via info-contact of bel 0475/82 14 94.

Alle prijzen zijn inclusief levering ongeacht waar in Vlaanderen (gelijkvloers), indien de piano geleverd moet worden op verdiep of meerdere treden dienen genomen te worden, kan een meerprijs aangerekend worden.