home
stemmen en herstellen
tweedehands piano's
nieuwe piano's
verhuur piano's
accesoires
expertises
info en contact
Contacteer ons

NU MEER DAN 100 HUURPIANO'S IN VOORRAAD !!!

1 GRATIS THUISLEVERING : vandaag besteld = vandaag geleverd alle regio's ! ook op zondag !

2 GRATIS JAARLIJKSE STEMBEURT

3 GEEN AANKOOPVERPLICHTING, WEL DE MOGELIJKHEID TOT HUURRECUPERATIE

 

 Klik voor een uitvergroting
Merk
Nordfeld New White Pearl
Omschrijving:

Nordfeld 


Compakte buffetpiano in wit hoogglans voorzien van wieltjes onder de piano en kinderveilige traagsluitende toetsklep. Deze opvolger van de Nordfeld white pearl die jarenlang een van de meest geschikte piano's was voor de startende pianist, heeft nu dus als extra's de kinderveilige toetsklep, wieltjes en tevens ook een iets hoger kader gekregen (113cm) voor een warmere klankkleur. Verder is deze nieuwste Nordfeld dezelfde compakte en stemvaste piano die een ideale start kan zijn voor de nog jonge pianist maar door de voldoende beenruimte onder het klavier ook geschikt kan zijn voor grotere volwassenen die graag comfortabel willen zitten aan een in totaal toch compakte piano.


 H 113 cm D 58 cm B 145.5 cm

Prijs:
69,- eu
Klik voor een uitvergroting
Merk
A.M.Wilcke zwart of wit hoogglans
Omschrijving:

A.M.Wilcke in zwart of wit hoogglans 


Deze moderne-klassieke buffetpiano van Anna Magdalena Wilcke, is verkrijgbaar in wit en zwart hoogglans, steeds voorzien van de drie pedalen waarbij het middelste pedaal een dempingsfunctie heeft waardoor u ook aan laag volume kan studeren door middel van een dempingsvilt dat tussen hamerkoppen en besnaring valt.


Volledig 88 toetsenklavier, gietijzer kader met kruissnarige bespanning en als extra een traagvallende kinderveilige toetsklep.


Met gratis levering, onmiddellijk beschikbaar uit voorraad, ook op zaterdag en zondag reeds aan een instapprijs van slechts 59 eu met jaarlijkse stembeurt gratis inbegrepen.


Wit hoogglans voor een meerprijs van 10 eu per maand.


 

Prijs:
59,- eu
Klik voor een uitvergroting
Merk
Digitale Toetsgevoelige Piano's
Omschrijving:

Digitale Toetsgevoelige Piano's


De nieuwste digitale en toetsgevoelige piano's zijn een perfekt alternatief voor de akoestische buffetpiano's, zeker voor de eerste graad van de muziekacademie. Voorzien van een natuurgetrouwe pianoklank en een hoge toetsgevoeligheid, 88-toetsenklavier en de drie klassieke pedalen net zoals bij de echte piano's. De huurgelden zijn bovendien aftrekbaar, ook wanneer u later een echte piano zou willen aankopen !

Prijs:
49,-
Klik voor een uitvergroting
Merk
Yamaha U1 zwart hoogglans
Omschrijving:

Yamaha U1 in zwart hoogglans


Deze Yamaha U1 is dé referentie in de pianobouw, de geschikte partner voor zowel de beginnende als de meest veeleisende professionele pianist. Klassiek uiterlijk, warme volle klank, feilloos mechanisme dat nooit hapert of te traag is ! Kortom de lieveling van de pianojuf !


Gratis thuislevering in heel Vlaanderen én gratis jaarlijkse stembeurt inbegrepen ! Huurgelden aftrekbaar bij aankoop !

Prijs:
79,-
Klik voor een uitvergroting
Merk
Yamaha U1 wit
Omschrijving:

Yamaha U1 wit hoogglans


 


Yamaha Classic U1, de lieveling van de pianojuf, is terug op voorraad ! Warme en volle klank, feilloos mechanisme en een waardevaste investering bovenop !


Nu in vrijblijvende huurformule met aankoopoptie, huurgelden aftrekbaar bij aankoop, stemmen en levering gratis inbegrepen in heel Vlaanderen : 89 eu per maand all-in voor een wit hoogglans ! (ook leverbaar in zwart hoogglans aan 79 eu per maand !)


 

Prijs:
89,-
Klik voor een uitvergroting
Merk
Kawai, zwart hoogglans
Omschrijving:

KAWAI


Topkwaliteit, perfekte stemming, professionele aanslag, geschikt voor concerten. Diverse types van Kawai in voorraad, allen met hoge klankkast.


Nu slechts 69 eu per maand PROMOTARIEF !!!

Prijs:
69,- in promo