Huurpiano's

NU MEER DAN 100 HUURPIANO'S IN VOORRAAD !!!

  • GRATIS THUISLEVERING : vandaag besteld = vandaag geleverd alle regio's ! ook op zondag !
  • GRATIS JAARLIJKSE STEMBEURT
  • GEEN AANKOOPVERPLICHTING, WEL DE MOGELIJKHEID TOT AFTREK VAN HUURGELDEN BIJ AANKOOP
Nordfeld New White Pearl

Nordfeld New White Pearl

Compakte buffetpiano in wit hoogglans voorzien van wieltjes onder de piano en kinderveilige traagsluitende toetsklep. Deze opvolger van de Nordfeld white pearl die jarenlang een van de meest geschikte piano's was voor de startende pianist, heeft nu dus als extra's de kinderveilige toetsklep, wieltjes en tevens ook een iets hoger kader gekregen (113cm) voor een warmere klankkleur. Verder is deze nieuwste Nordfeld dezelfde compakte en stemvaste piano die een ideale start kan zijn voor de nog jonge pianist maar ook, door de ruime kniehoogte onder het klavier, kan bespeeld worden door grotere volwassenen die graag comfortabel willen zitten aan een in totaal toch compakte piano. H 113 cm D 58 cm B 145.5 cm In promo : naast de uitvoering zoals hier getoond in wit hoogglans (69 eu per maand) nu tijdelijk ook verkrijgbaar in zwart hoogglans aan 59 eu per maand en met verlaagde waarborg! In vrijblijvende huurkoopformule met aankoopoptie, aftrek van betaalde huurgelden bij aankoop zonder verplichting tot aankoop.

69,- per maand
A.M.Wilcke zwart of wit hoogglans

A.M.Wilcke zwart of wit hoogglans

Deze modern-classic buffetpiano van Anna Magdalena Wilcke, is verkrijgbaar in wit en zwart hoogglans, steeds voorzien van de drie pedalen waarbij het middelste pedaal een dempingsfunctie heeft waardoor u ook aan laag volume kan studeren door middel van een dempingsvilt dat tussen hamerkoppen en besnaring valt. Volledig 88 toetsenklavier, gietijzer kader met kruissnarige bespanning en als extra een traagvallende kinderveilige toetsklep. Met gratis levering in heel Vlaanderen, onmiddellijk beschikbaar uit voorraad, ook op zaterdag en zondag reeds aan een instapprijs van slechts 59 eu met jaarlijkse stembeurt gratis inbegrepen! Huurgelden aftrekbaar bij aankoop zonder aankoopverplichting in onze vrijblijvende huurkoopformule. Wit hoogglans voor een meerprijs van 10 eu per maand.

59,- per maand
Yamaha U1 wit

Yamaha U1 wit

Yamaha Classic U1, de lieveling van de pianojuf, is terug op voorraad! Warme en volle klank, feilloos mechanisme en een waardevaste investering bovenop! Nu in vrijblijvende huurformule met aankoopoptie, huurgelden aftrekbaar bij aankoop, stemmen en levering gratis inbegrepen in heel Vlaanderen : 89 eu per maand all-in voor een wit hoogglans! (ook leverbaar in zwart hoogglans)

89,- per maand
Yamaha U1 zwart hoogglans

Yamaha U1 zwart hoogglans

Deze Yamaha U1 is dé referentie in de pianobouw, de geschikte partner voor zowel de beginnende als de meest veeleisende professionele pianist. Klassiek uiterlijk, warme volle klank, feilloos mechanisme dat nooit hapert of te traag is ! Kortom een droom van een piano ! Gratis thuislevering in heel Vlaanderen én gratis jaarlijkse stembeurt inbegrepen! Huurgelden aftrekbaar in onze formule van huurkoop met aankoopoptie, geen aankoopverplichting.

89,- per maand
Pearl River wit hoogglans

Pearl River wit hoogglans

Wit hoogglans met extra steunpoten onder klavier Deze wit hoogglans buffetpiano's zijn voorzien van de drie klassieke pedalen en steunpoten links en rechts onder het klavier. Warme klankkleur door gebruik van zacht hamerkopvilt, perfekt spelend mechanisme, hoogwaardige afwerking, geluidsdemping met middenpedaal. Huurgelden aftrekbaar bij aankoop, geen aankoopverplichting.

69,- per maand
Digitale Toetsgevoelige Piano's

Digitale Toetsgevoelige Piano's

De nieuwste digitale en toetsgevoelige piano's zijn een perfekt alternatief voor de akoestische buffetpiano's, zeker voor de eerste graad van de muziekacademie. Voorzien van een natuurgetrouwe pianoklank en een hoge toetsgevoeligheid, 88-toetsenklavier en de drie klassieke pedalen net zoals bij de echte piano's. De huurgelden zijn bovendien aftrekbaar, ook wanneer u later een echte piano zou willen aankopen !

49,- per maand
Kawai, zwart hoogglans

Kawai, zwart hoogglans

In de huurkorf zitten een beperkt aantal voordelige Kawai piano's met hoge klankkast. Een prima alternatief voor de U reeksen van Yamaha. Op termijn zullen deze Kawai's worden vervangen door Yamaha piano's, Kawai's die terugkomen uit verhuur worden verkocht aan bodemprijzen. Bel voor info gezien de beperkte voorraad.

79,- per maand