Tweedehands piano's

TWEEDEHANDS PIANO'S : omwille van het steeds wisselend aanbod is de stock tweedehands piano's NIET ZICHTBAAR op onze site, gelieve te bellen voor het op dit moment beschikbare aanbod. Enkel de piano's die rechtstreeks van particulier (klanten uit onze stemrondes) worden aangeboden zijn hier te zien.

De piano's komen bekijken kan enkel na afspraak, dit zowel overdag als s'avonds of in het week-end. Mail via info-contact of bel 0475/82 14 94.

Alle prijzen zijn inclusief levering ongeacht waar in Vlaanderen (gelijkvloers), indien de piano geleverd moet worden op verdiep of meerdere treden dienen genomen te worden, kan een meerprijs aangerekend worden.

Kawai buffetpiano van pianojuf

Kawai buffetpiano van pianojuf

Deze Kawai staat te koop bij een van onze klanten, leerkracht piano Sofia. De piano is geschikt voor zowel beginnend als reeds gevorderd pianist. Voorzien van modern gietijzer kader, 3 pedalen waaronder dempingspedaal voor fluisterstil spelen, bouwjaar 1983. Voor verkoop van deze piano of pianolessen kan u rechtstreeks contact opnemen met de verkopende particulier : Sofia 0496 39 74 96

799,-