Tweedehands piano's

TWEEDEHANDS PIANO'S : omwille van het steeds wisselend aanbod is de stock tweedehands piano's NIET ZICHTBAAR op onze site, gelieve te bellen voor het op dit moment beschikbare aanbod. Enkel de piano's die rechtstreeks van particulier (klanten uit onze stemrondes) worden aangeboden zijn hier te zien.

De piano's komen bekijken kan enkel na afspraak, dit zowel overdag als s'avonds of in het week-end. Mail via info-contact of bel 0475/82 14 94.

Alle prijzen zijn inclusief levering ongeacht waar in Vlaanderen (gelijkvloers), indien de piano geleverd moet worden op verdiep of meerdere treden dienen genomen te worden, kan een meerprijs aangerekend worden.

Maeari : rechtstreekse verkoop door particuliere klant uit onze stemrondes

Maeari : rechtstreekse verkoop door particuliere klant uit onze stemrondes

Deze piano heeft recent een grondig nazicht gehad en is gestemd. De piano heeft een compakte bouw maar beschikt wel over een volledig 88-toetsenklavier. Tevens een manueel dempingslint om ook fluisterstil te kunnen studeren. Maeari is een modern pianomerk verwant aan Samick en Hyundai. Deze gestemde piano is geschikt voor zowel beginnende als reeds gevorderde pianist en kan nog decenialang pianoplezier geven. De piano is te koop rechtstreeks van onze klant als particulier en dus zonder btw. De vraagprijs van de verkoper is 1850 eu wat een correcte prijs is voor deze piano. Contact opnemen kan met Mevr. Markey op nummer 0474 721021, de piano is te bezichtigen regio Antwerpen. VOOR PIANO'S UIT ONS EIGEN AANBOD GELIEVE WEGENS STEEDS WISSELENDE STOCK TE BELLEN VOOR ACTUELE BESCHIKBAARHEID VAN DE MERKEN EN MODELLEN DEZE PIANO'S WORDEN NIET OP DE WEBSITE VERMELD GEZIEN DE VAAK SNELLE VERKOOP

1.850,-